De avond valt.

De avond valt. van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De avond valt. van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193343
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Ook op een wat donkere winderige middag kan het lekker zijn om uit te waaien aan de waddenkust, in dit geval aan de buitenhaven van de Eemshaven in de Provincie Groningen.

Een haven welke bekend staat om de offshore industrie activiteiten, maar ook grote bedrijven als Google datacentrum.

Aan het eind van de middag als de zon langzaam ten ondergaat veranderd het licht van blauwe naar geel rode tinten, en dat is dan ook precies het moment waarop deze opname is gemaakt. terwijl de wind steeds verder aantrekt in afwachting van een stevige storm die op komst is.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken