Bruggen van Dumbo: Een Iconisch Verbindingsspel tussen Brooklyn en Manhattan New York 02 van FotoDennis.com | Werk op de Muur

Werkcode: 745 422 Kopieer de werkcode

FotoDennis.com | Werk op de Muur profielfoto Bruggen van Dumbo: Een Iconisch Verbindingsspel tussen Brooklyn en Manhattan New York

Stap binnen in de betoverende wereld van de bruggen in Dumbo, Brooklyn, vastgelegd tijdens mijn ontdekkingsreis door deze bruisende stad. Als je door Dumbo wandelt, wordt je omringd door de majestueuze aanwezigheid van een iconische brug die de skyline verbindt. Deze serie is niet zomaar een verzameling beelden; het is een ode aan de verbinding tussen Brooklyn en Manhattan die al meer dan een eeuw standhoudt.

De brug, in al haar vorstelijke prachtige blauwe glorie, blijft een constante aanwezigheid, waar je ook kijkt. Het werd mijn leidraad tijdens mijn verblijf, en ik wilde deze monumentale figuur vastleggen in de serene vroege ochtendzon. Elk beeld is doordrenkt van de kracht en schoonheid van de Manhattan Bridge, een tijdloze structuur die de twee stadsdelen met elkaar verbindt.

Breng de verbinding tussen deze stadsiconen naar jouw leefruimte met deze beelden, beschikbaar als fotoafdrukken, op maat gemaakt behang of andere wanddecoraties. Kies uit diverse formaten en materialen om de grandeur van deze bruggen vast te leggen. Ontdek nu de mogelijkheden om deze indrukwekkende serie aan te schaffen en de dynamiek van Dumbo, Brooklyn naar jouw muur te brengen. Laat je inspireren door de kracht van de verbinding en de tijdloze schoonheid van deze stadsgezichten. Waar wacht je nog op? Transformeer je ruimte en omarm de magie van de bruggen van Dumbo. #NewYork #Brooklyn #Fotografie #UrbanPhotography #DennisKhalil #ManhattanBridge #DumboBrooklyn #SheConnects #RegalBeauty

Dit werk wordt aangeboden door FotoDennis.com | Werk op de Muur

PROFESSIONEEL FOTOGRAAF UIT ‘S-HERTOGENBOSCH (DEN BOSCH)
WAT DOE IK
Een door modder besmeurde atleet, zenuwachtige blikken in het stadhuis, niet stil zittende kinderen en een strak aangeklede beursvloer. Het komt allemaal voor mijn lens. Ik ben Dennis Khalil en ik ben een fotograaf gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Mijn passie voor fotografie brengt me overal: van bruiloften en bedrijfsevenementen tot de natuur, mijn studio in ’s-Hertogenbosch, sportevenementen en festivals. Mijn doel is om bijzondere en persoonlijke momenten vast te leggen, waarbij ik techniek en gevoel combineer om je op een echte en mooie manier te presenteren. Bijzondere foto’s die het verhaal vertellen.
Je kunt bij mij terecht voor diverse vormen van fotografie, waaronder bedrijfsfotografie, sportfotografie, reclamefotografie, productfotografie, sfeerreportages en bruidsreportages. Ook bied ik portretfotografie aan, zowel in mijn studio in Den Bosch als op een door jou gekozen locatie. Of het nu gaat om een individueel portret, een gezinsfoto of een speciale fotoshoot voor grootouders met hun kleinkinderen, ik leg het vast op een bijzondere en persoonlijke manier, altijd aangepast aan jouw wensen.
WIE BEN IK
Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd, gedreven door fantasie en passie voor mooie beelden, diepe kleuren, interessante vormen en emoties. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Ik blijf gedr

Meer weten over FotoDennis.com | Werk op de Muur?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Monique Lagerweij
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    E. Gorter
    Nederland
    5 / 5

    veel keuze, goede service, uitstekende bezorging, goede uitleg over verschillende materialen, snel contact via whatsapp

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Anita Kroes
    Nederland
    5 / 5

    Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Niels
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi canvasdoek
    Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Jeffrey van der bijl
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi !
    Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Kim
    Nederland
    5 / 5

    Goed geregeld
    Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Björn en Bart
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
    Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    huub Olijve
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Bruggen van Dumbo: Een Iconisch Verbindingsspel tussen Brooklyn en Manhattan New York 02 van FotoDennis.com | Werk op de Muur als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden