De bruggen in Dumbo New York 05

De bruggen in Dumbo New York 05 van FotoDennis.com

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

De bruggen in Dumbo New York 05

van FotoDennis.com

De bruggen in Dumbo New York 05 van FotoDennis.com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 745425

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Terwijl ik door Dumbo, Brooklyn liep, ontdekte ik een brug die altijd aanwezig was; overal waar je ging, was het daar. Deze brug was mijn hoofdlijn naar de stad van waar ik verbleef, het werd een belangrijk brandpunt tijdens mijn verblijf. Meer dan honderd jaar Brooklyn met Manhattan verbinden en toch is het nooit echt veranderd, vorstelijk in zijn prachtige blauwe kleur (https://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Bridge). Het vastleggen van deze monumentale figuur in de vroege ochtend zonsopgang was verjongend vanuit elke hoek die ik kon vinden; Ik wilde haar in al haar macht en schoonheid laten zien. #New York # Brooklyn #Fotografie #Urban Photography #Dennis Khalil #Manhattan Bridge #Dumbo Brooklyn #She Connects #Regal Beauty

Dit werk wordt aangeboden door FotoDennis.com

FotoDennis.com profielfotoPROFESSIONEEL FOTOGRAAF UIT ‘S-HERTOGENBOSCH (DEN BOSCH)
WAT DOE IK
Een door modder besmeurde atleet, zenuwachtige blikken in het stadhuis, niet stil zittende kinderen en een strak aangeklede beursvloer. Het komt allemaal voor mijn lens.
Ik ben Dennis Khalil en ik fotografeer. Dat doe ik overal. Bruiloften, bedrijfsevenementen, in de natuur, in mijn studio in ”s-Hertogenbosch, tijdens een sportevenement of festivals; ik maak foto’s. Foto’s waarmee ik je op een bijzondere en persoonlijke manier vastleg. Waarbij ik techniek en gevoel combineer en je zo echt en mooi mogelijk probeer weer te geven. Bijzondere foto’s.

Je kan bij mij terecht voor verschillende vormen van fotografie. Denk aan bedrijfsfotografie, sportfotografie, reclamefotografie, productfotografie, sfeerreportages of bruidsreportages. Maar ook portretfotografie in mijn studio in Den Bosch of op een locatie die jij kiest. Van jou alleen, het hele gezin of van de kleinkinderen speciaal voor opa en oma. Ik maak de foto; op al die locaties, van die verschillende gebeurtenissen, maar altijd bijzonder. Op mijn manier, passend bij jou.

WIE BEN IK
Al vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf w

Alle werken