De chocoladefabriek (Urbex)

van Eus Driessen

- Werkcode: 341 158

Eus Driessen over De chocoladefabriek (Urbex)

Baronie is een internationaal opererende producent van chocolade en suikerwaren. Het hoofdkantoor van de Baronie Group met het moederbedrijf Sweet Products staat in Veurne, België. Baronie was een oorspronkelijk Nederlandse chocoladefabriek die in 1920 in Rotterdam is opgericht door Marinus Barents, Antonie de Rot en Egbert Nieuwenhuis. De bedrijfsnaam is een acroniem dat is samengesteld uit de eerste letters van de namen Barents, de Rot en Nieuwenhuis.

Baronie produceert met de lokale bedrijven Baronie, Baronie - De Heer, Baronie UK, Stollwerck en Chocolat Alprose aan tien productielocaties in vijf Europese landen cacao, chocolade en suikerwaren, zoals platte chocolade, chocoladerepen, bonbons (pralines), truffels, dragees, knabbelproducten, specialiteiten (bijvoorbeeld kattentongen), seizoenproducten (chocoladeletters, paaseieren, enzovoort) en Belgische en Zwitserse chocolade. Baronie vervaardigt ook producten voor vreemde merken (co-manufacturing) en levert aan discountwinkels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Canada.

In 2001 sluit de Chocoladefabriek in Alphen aan de Rijn.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De chocoladefabriek (Urbex) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De chocoladefabriek (Urbex) van Eus Driessen

Koop de foto De chocoladefabriek (Urbex) van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 158
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden