De chocoladefabriek (Urbex)

De chocoladefabriek (Urbex) van Eus Driessen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De chocoladefabriek (Urbex) van Eus Driessen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Baronie is een internationaal opererende producent van chocolade en suikerwaren. Het hoofdkantoor van de Baronie Group met het moederbedrijf Sweet Products staat in Veurne, België. Baronie was een oorspronkelijk Nederlandse chocoladefabriek die in 1920 in Rotterdam is opgericht door Marinus Barents, Antonie de Rot en Egbert Nieuwenhuis. De bedrijfsnaam is een acroniem dat is samengesteld uit de eerste letters van de namen Barents, de Rot en Nieuwenhuis.

Baronie produceert met de lokale bedrijven Baronie, Baronie - De Heer, Baronie UK, Stollwerck en Chocolat Alprose aan tien productielocaties in vijf Europese landen cacao, chocolade en suikerwaren, zoals platte chocolade, chocoladerepen, bonbons (pralines), truffels, dragees, knabbelproducten, specialiteiten (bijvoorbeeld kattentongen), seizoenproducten (chocoladeletters, paaseieren, enzovoort) en Belgische en Zwitserse chocolade. Baronie vervaardigt ook producten voor vreemde merken (co-manufacturing) en levert aan discountwinkels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Canada.

In 2001 sluit de Chocoladefabriek in Alphen aan de Rijn.

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Eus Driessen profielfotoPassie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken