De cyclus van de zee

De cyclus van de zee van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De cyclus van de zee

van Peter Nolten

De cyclus van de zee van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559408

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Wanneer de zee zich rond zonsondergang terugtrekt ontstaan er prachtige patronen in het zand. Lijnen, plassen, kleine rivieren. Ik geniet er van om deze vormen vast te leggen en dan het liefst met een prachtige kalmerende lucht er boven. Bij het maken van deze foto stroomde het water dat zich nog op het strand bevond in alle rust terug naar de zee, om daar opgenomen te worden en morgen weer aan te spoelen en de hele cyclus te herhalen.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken