De eerste zonnestralen, boom en nevel

van Jaap La Brijn

- Werkcode: 343 615

Jaap La Brijn over De eerste zonnestralen, boom en nevel

De eerste zonnestralen werpen een bijzonder licht op het landschap en de ochtendnevel.
De eerste zonnestralen, boom en nevel vind je in de categorieën Andújar, Contrast, Digitale Kunst, Fotografie, Landschappen, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Ochtend, Spanje en Zonsopkomst.
Jaap La Brijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap La Brijn

Jaap La Brijn fotografeert al ruim 40 jaar. In het begin vooral vogels en de laatste vijftien jaar naast vogels steeds meer zoogdieren en landschappen. Heel lang was zijn belangrijkste doel het goed en scherp vastleggen van dieren en vogels; de laatste jaren is dit steeds meer verschoven naar het maken van bijzondere foto’s onder het motto: ongewoon vastleggen van het gewone, gewoon vastleggen van het ongewone. Daarbij zijn lichtval en omgeving net zo belangrijk als het onderwerp zelf. Voorwaarde daarbij is dat vogels en dieren er zich niet van bewust zijn dat er mensen in de buurt zijn en ze zich dus zo natuurlijk mogelijk gedragen. Tot een paar jaar geleden fotografeerde hij (buiten Nederland) bijna uitsluitend in Scandinavië, maar de laatste twee jaar is de aandacht verschoven naar fotodoelen in Zuid-Europa. Daarbij blijven vogels, zeker in Nederland, het hoofdonderwerp, maar vier dagen in een klein hutje wachten op het passeren van de Iberische lynx hoort daar ook bij.

Alle werken van Jaap La Brijn


Waarom je kiest voor De eerste zonnestralen, boom en nevel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De eerste zonnestralen, boom en nevel van Jaap La Brijn

Koop dit digital art werk De eerste zonnestralen, boom en nevel van Jaap La Brijn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 615
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden