De gelukszoeker

De gelukszoeker van Elianne van Turennout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De gelukszoeker van Elianne van Turennout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434320

8% Hemelvaart korting
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 103 gratis verzending!

Omschrijving

Een fotomanipulatie van een man in pak, waarbij het hoofd vervangen is door klavertjes vier. Ik heb mijn partner heel lief aangekeken, of hij op de foto wilde. Dat mocht mits zijn hoofd er niet opstond, en dat is bij deze dus gelukt. Toen hij dit beeld zag, kon hij er ook wel om lachen. Het is anders dan mijn andere werk, maar dat houd voor mij de boel lekker fris. Wel heb ik erg op de belichting en kleuren gelet, om toch nog een eigen handruk eraan te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Elianne van Turennout profielfotoHet begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken