De gevleugelde koningin van de wereld - The fashion collection, No.04 van MadameRuiz

Werkcode: 965 891 Kopieer de werkcode

MadameRuiz profielfoto Een stijlvolle, stoere, abstracte vrouw, op de scheidslijn van punk en chique. Een stoere pose, vergrijsde kleuren met roze in de hoofdrol, gecombineerd met donkerblauw, paars, rood en zwart en een vleugje goud.

Een stoere vrouw, met een enigzins mannelijk voorkomen, staande in een protserige houding op een rots boven de horizon. Met een cape van veren voelt ze zich de gevleugelde koningin van de wereld. Ze kan de wereld. Vol passie. Zelfverzekerd, afstandelijk, gesloten, en een tikje arrogant.

Deze abstracte collage is op zeer speelse wijze ontstaan door te experimenteren met schilderfuncties en diverse lagen in een digitale beeldbewerking. Ter afwerking is er een lichte optische structuur over het werk aangebracht, die het gevoel geeft dat er op linnen geschilderd is en die de gehele compositie aan elkaar verbindt.

Een heerlijk eigenwijs beeld in abstract expressionistische stijl met een vleugje punk. Schoonheid met een rauw randje en een tikje ondeugd, rebellie.

Met dit schilderij geef jij kleur en speelsheid aan jouw interieur.

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten via het televisie programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels. Deze inkt portretten zijn overigens allemaal handwerk, getekend en geschilderd met oost indische inkt op aquarelpapier.

Sinds maart 2022 heb ik een enorm plezier ontdekt in het creeeren van digitale schilderijen. Met Photoshop schilder ik mijn gedachten middels digitale penselen en verkoop ik deze resultaten via Werk aan de Muur / ArtHeroes. Trots ben ik op de hoeveelheid schilderijen die al bij mensen aan de muur sieren. Wellicht is jouw muur nu aan de beurt :) Dat lijkt mij super leuk! En.... maak dan meteen even een fotootje :)

Meer weten over MadameRuiz?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Caroline Lichthart
Nederland
5 / 5

Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Sandra
Nederland
3 / 5

Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Nikki
Nederland
5 / 5

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
DIANE. Smits
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Alice
Nederland
4 / 5

Heel erg mooi
Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit portret De gevleugelde koningin van de wereld - The fashion collection, No.04 van MadameRuiz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden