De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie.

van Sean Vos

- Werkcode: 796 123

Sean Vos over De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie.

Blik op de gletsjer en bergen van de Zwitserse Bluemlisalp in het Berner Oberland.
De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie. vind je in de categorieën Alpen, Bergen, Berner Oberland, Blüemlisalp, Fotografie, Gletsjers, IJs, Kandersteg, Noordwand en Zwitserland.
Sean Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle werken van Sean Vos


Waarom je kiest voor De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie. van Sean Vos

Koop de foto De gletsjer van de Bluemlisalp in volle glorie. van Sean Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 796 123
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.