De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan

van Roger VDB

- Werkcode: 335 385

Roger VDB over De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan

Deze foto van de Kinkakuji in Kyoto (Japan) heb ik genomen tijdens het begin van de zonsondergang in de herfst. De gouden zon schijnt op dat moment prachtig op de tempel terwijl de typische zachte groentinten van de natuur er omheen er een sereen geheel van maken.

Een prachtige foto voor in de slaapkamer of meditatieruimte - de foto leent zich ook goed op groot formaat of op een donkere achtergrond!
De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan vind je in de categorieën Architectuur, Azië, Fotografie, Fuji (vulkaan), Goud, Japan, Kinkaku-ji, Kioto (prefectuur), Meditatie, Tempel, Zen en Zonsondergang.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan van Roger VDB

Koop de foto De gouden tempel (Kinkaku-ji), Kyoto, Japan van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 335 385
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden