De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes

van Marjolijn van den Berg

- Werkcode: 992 691

Marjolijn van den Berg over De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes

"De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes" is een macrofoto van waterdruppels op vruchtpluisjes van schuin onderaf gefotografeerd. Deze foto heeft bruin, beige, goud tinten en een donkere achtergrond.

Door kleine dingen om ons heen, die we amper zien, even uit te vergroten, kunnen ze ons verbazen en verwonderen!

Bij het maken van deze foto is gekozen voor een geringe scherptediepte (slechts een paar millimeter van een aantal pluisjes) hierdoor ontstaat er, naast een dromerige sfeer, ook een gevoel van diepte in het werk.
De druppels werken ook mee om deze dromerige sfeer te creeeren, zij reflecteren het licht en hierdoor ontstaan er schitteringen tussen de pluisjes.

De structuur van deze vruchtpluisjes is heel fijn en vormt een prachtige structuur waar de waterdruppeltjes aan blijven hangen.

Associatie: rust, zen, water, druppel, natuur, abstract, pluisjes, rust, panorama, chique, goudkleurig, bruin, nacht gevoel, Night vibes

Zeer geschikt als muurdecoratie voor in de wachtkamer, slaapkamer, hal of natuurlijk gewoon boven de bank!
©Marjolijn van den Berg
De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes vind je in de categorieën Digitale Kunst, Druppels, Fotografie, Goud, Kleuren, Lichtval, Modern Chic, Natuur close-ups, Natuur en Weer, Slaapkamer, Wachtkamer, Woonstijl Design en Woonstijl Landelijk.
Marjolijn van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolijn van den Berg

In 2016 is Marjolijn van den Berg afgestudeerd voor de beroepsopleiding fotografie. Zij experimenteert graag met licht en verschillende vormen, kleuren en materialen.

Alle werken van Marjolijn van den Berg


Waarom je kiest voor De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes van Marjolijn van den Berg

Koop dit digital art werk De goudkleurige pluisjes dragen de kleine druppeltjes van Marjolijn van den Berg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 992 691
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden