De granietrotsen bij Cancale (Bretagne, Frankrijk)

De granietrotsen bij Cancale (Bretagne, Frankrijk) van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De granietrotsen bij Cancale (Bretagne, Frankrijk) van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 155436
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

Cancale is een plaats in Frankrijk, aan de smaragdkust in Bretagne.

Cancale is een stadje van vissers en mossel- en oesterkwekerijen, maar Cancale haalt niet de productie van mosselen in Zeeland. Grote oesterbanken liggen tussen de Jetée de la Fenêtre en de Pointe du Hoc. Voor het toerisme is vooral de jachthaven aan het Kanaal belangrijk. De plaats bestaat uit de Bourg, die op een plateau boven de steil oplopende kust ligt en uit Houle, het havengedeelte, dat aan de voet van de klippen ligt. Bourg is groter dan Houle.

Het middelpunt van Bourg is de Place de la République met de kerk Saint-Méen, die niet is afgebouwd. Vandaar heeft men een mooi uitzicht. Eveneens zijn de Bois-Sculptures te zien, met een verzameling houtsnijwerk, gemaakt door een geestelijke uit Cancale. Verderop langs de kust, buiten Cancale, ligt de Pointe du Grouin. Daar heen komt men langs het badplaatsje Port-Mer.
De wandelroute 'sentiers de douane' loopt langs de grillige kust.

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken