De grote bomen in Saint-Rémy - Vincent van Gogh - 1889 van Doesburg Design

Werkcode: 583 374 Kopieer de werkcode

Doesburg Design profielfoto Een exacte afbeelding van het originele schilderij de grote bomen in Saint-Rémy van Vincent van Gogh uit 1889.

Ik heb veel tijd besteed om deze afbeelding te maken in mooie realistische frisse kleuren zoals naar mijn mening Vincent van Gogh het bedoeld heeft.

Het schilderij is gemaakt in de periode dat Vincent van Gogh verbleef in Saint Rémy in de Provence in Frankrijk.

In mei 1889 zette Vincent van Gogh zich vrijwillig in voor een asiel nabij het stadje Saint-Rémy in de Provence. Zijn artsen gaven hem al snel toestemming om te schilderen tijdens dagtochten naar omliggende velden. Toen hij in november door Saint-Rémy liep, was hij onder de indruk van de aanblik van mannen die een weg onder immense platanen repareerden. 'Ondanks de kou', schreef hij aan zijn broer Theo, 'ben ik tot nu toe buiten blijven werken en ik denk dat het me goed doet en ook het werk.' Hij haastte zich om de vergelende bladeren te vangen en schilderde deze compositie op een ongewoon kleed met een patroon van kleine rode diamantjes die zichtbaar zijn in sommige ongeverfde delen van het schilderij.

Deze afbeelding is beschikbaar in verschillende formaten en op verschillende materialen.

Dit werk wordt aangeboden door Doesburg Design

Ik ben een digitale ontwerper die geïnteresseerd is in Pop Art, de kleuren en vrijheid in vormen vind ik interessant en leuk om mee te werken.

Daarnaast ben ik een groot van Vincent van Gogh. Zijn levensverhaal, zijn eigen stijl, zijn gevoel voor kleuren en zijn verbazingwekkende wereldwijde erkenning na zijn dood.

Meer weten over Doesburg Design?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Marleen Debuck (Leen)
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
V.o.f. Intraplant
Nederland
5 / 5

Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Danyelle
Nederland
3 / 5

Ze zijn gemakkelijk telefonisch en schriftelijk bereikbaar, professionele oplossing bij klachten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schilderij De grote bomen in Saint-Rémy - Vincent van Gogh - 1889 van Doesburg Design als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
90,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden