De grote controlekamer

van Perry Wiertz

- Werkcode: 277 470

Perry Wiertz over De grote controlekamer

Wat een luxe om in zo'n mooie industriële omgeving te mogen werken. De lichtkoepel is een sterk staaltje architectuur en brengt daarbij ook het mooiste licht binnen. Een controlekamer uit een verlaten gedeelte van een energiecentrale
De grote controlekamer vind je in de categorieën Architectuur, Controlekamer, Energiecentrale, Fotografie, Futurisme, Koepel (bouwkunst), Kunst, Lichtval, Tranquil Dawn, Urban / Street, Verlaten plekken, Werkbalk en Woonstijl Industrieel.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De grote controlekamer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De grote controlekamer van Perry Wiertz

Koop de foto De grote controlekamer van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277 470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.