De heilige Serapion, Francisco de Zurbarán - 1628 uit de oude meesters collectie

Werkcode: 526 771 Kopieer de werkcode

Francisco de Zurbarán (Fuente de Cantos, 7 november 1598 – Madrid, 27 augustus 1664) was een Spaanse kunstschilder.

Zurbarán is in Sevilla misschien in de gelegenheid geweest om enkele schilderijen van Michelangelo da Caravaggio te kopiëren. In ieder geval kreeg hij de naam de Spaanse Caravaggio te zijn, vanwege de streng realistische stijl waarin hij uitblonk. Meestal schilderde hij direct naar de natuur. Voor zijn studie van gedrapeerde stof, waarvoor hij een bijzonder groot talent had, maakte hij veelvuldig gebruik van ledepoppen. Hij had een speciale gave voor het schilderen van witte stoffen. De in het wit gehulde kartuizers figureren veelvuldig in zijn schilderijen.

Van Zurbarán wordt gezegd dat hij zijn hele leven aan deze werkwijze heeft vastgehouden. Zijn onderwerpen waren meestal ernstige en ascetische religieuze plechtigheden waarbij de geest het vlees tot onderwerping kastijdt. De composities zijn zelden overladen en vaak teruggebracht tot een enkele figuur. Zijn stijl is terughoudender en meer ingetogen dan die van Caravaggio en zijn schilderijen zijn vaak blauwachtig van kleur. Uitzonderlijke effecten worden bereikt door een precies uitgewerkte voorgrond die een groot deel van het beeld opvult en door het gebruik van licht en schaduw.

De werken van Francisco de Zurbarán worden gerekend tot de barok.

Oude Meesters collecties

Ontdek meer Oude Meesters in de volgende collecties:

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Harm
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle klantenservice.
    Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Marjon
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prachtige producten, super klantenservice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    Cos Vreugdenhil
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Esther
    Nederland
    4.5 / 5

    2 keer een topervaring.
    Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Antoinette
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop De heilige Serapion, Francisco de Zurbarán - 1628 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
87,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden