De heksenschool van Wimmelingelelu

De heksenschool van Wimmelingelelu van Marion Krätschmer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De heksenschool van Wimmelingelelu van Marion Krätschmer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241066
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Een Wimmelbild voor de kinderkamer

Kleurrijke en levendige Wimmelbilder met motieven die geschikt zijn voor kinderen zijn een blikvanger in elke kinderkamer. Er valt veel te vertellen over de Wimmelbilder. Het wekt nieuwsgierigheid en prikkelt de verbeelding van de kleintjes. Ideale foto's voor kinderen die graag op een spannende ontdekkingstocht gaan.

Geschiedenis van dit Wimmelbild:
In Wimmelingelelu, verscholen achter een grote berg, ligt de school van de kleine heksenkinderen. In de experimentele keuken, de magische drankbel. Vandaag de dag zijn bezemvliegen en dierenmagie in het tijdschema opgenomen. Fredi, het vleermuisje is overal. Waar kan je overal Fredi ontdekken?

Dit werk wordt aangeboden door Marion Krätschmer

Marion Krätschmer profielfotoZelfs als kind, altijd in beweging met potlood en papier, waren mijn carrièreaspiraties glashelder. Ik wil kunstenaar worden! Na mijn opleiding tot grafisch ontwerper aan de Academie voor Grafiek en Reclame in München ben ik echt aan de slag gegaan. Sinds 1987 werk ik als freelance illustrator voor verschillende uitgeverijen, auteurs en reclamebureaus. Mijn bijzondere liefde is de illustratie van prentenboeken. Mijn kleine fans zijn erg enthousiast over mijn Wimmelbilder. Deze stralende kinderogen motiveren mij om steeds weer iets nieuws te creëren!

Alle werken