De hemelse interventie

De hemelse interventie van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De hemelse interventie

van Peter Nolten

De hemelse interventie van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407489

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Het Amerongse Bos op de Utrechtse Heuvelrug is een van de oudste bossen van Nederland en de bomen in het bos zijn daarom ook van een bijna onnederlandse hoogte. Deze ochtend hing een mist door het bos die het zonlicht een hemelse gloed gaf. Ik moest bij deze foto gelijk denken aan de beroemde foto van New York Central Station, waar de zonnestralen het dagelijks leven verlichten. In deze kathedraal van het bos verlichten de zonnestralen niet het dagelijks leven, maar de rust en de kalmte van een bos in de vroege ochtend.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken