De imker

De imker van Quick Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De imker van Quick Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 175267
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Quick Fotografie

Quick Fotografie profielfoto“Foto’s zeggen soms meer dan woorden”

QuickFotografie is vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten! Ik hou er van om mijn grenzen op te zoeken met als resultaat de mooiste foto’s.

Sinds jaar en dag leg ik de mooiste herinneringen op digitaal beeldformaat vast. Humor en gezelligheid; onmisbare factoren waarmee ik een ontspannen sfeer creëer die de foto’s net dat beetje meer glans geven.

Met zoveel mogelijk natuurlijk licht voel ik mij in mijn element. Mijn stijl is gezellig, sportief, romantisch, intiem maar ook journalistiek. Elke foto vertelt een verhaal. Je herkent mijn foto’s meteen.

Ik werk in de Provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Met grote regelmaat lever ik foto’s aan de Landelijke Media, Sport in Nederland, diverse lokale en regionale kranten, landelijke bladen, landelijke magazines, tijdschriften, clubbladen, websites enz.

Als je vragen hebt over mijn fotografie neem dan gerust contact met me op via het contactformulier op mijn website https://www.quickfotografie.nl of stuur een e-mail naar info@quickfotografie.nl

QuickFotografie is lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten)

QuickFotografie

Alle werken