Facebook pixel
De jogger

De jogger van Peter Slagmolen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • De jogger van Peter Slagmolen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 327322

De jogger van Peter Slagmolen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
De jogger van Peter Slagmolen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het bos van paleis Soestdijk waren vele hardlopers en maar deze liep als enige in de schijnwerpers. Door het gat van takken scheen een lichtbundel op het pad. Het was deze ochtend erg mistig waardoor het licht een magisch effect geeft.

Over Peter Slagmolen

Peter Slagmolen profielfotoBomen hebben een bijzondere uitwerking op mij. Afzonderlijk vind ik ze machtig groots en veranderen ook nog van aanblik per seizoen voor de variatie. En bij elkaar vormen ze een leger van grootheden waar als je op het juiste moment daar bent, prachtige zonnestralen door het bladerdak schieten. Mist maakt het al mooie bos mysterieus, zoals in films vaak te zien is, nog aantrekkelijker om in rond te lopen. Maar ook als het zicht niet minimaal is kan ik erg genieten van de rust in een bos door de wind die door de takken blaast en het kraken van takken tegen en elkaar.
Het is mijn bedoeling een sfeer neer te zetten die sprookjesachtig oogt en een beeld te maken waar je maar naar kan blijven kijken, bij voorkeur aan de muur!

Alle werken