De kleur van precisie

van noeky1980 photography

- Werkcode: 101170

noeky1980 photography over De kleur van precisie

Een pipet is een voorwerp dat gebruikt wordt om een hoeveelheid vloeistof op te zuigen en te verplaatsen. Een pipet is in de meeste gevallen gemaakt van glas of kunststof. Pipetten worden vooral gebruikt in medische centra en onderzoeksinstellingen.

De werking van de meeste pipetten berust op het principe dat er een vacuüm wordt gecreëerd door het volume van de pipet of de pipetteerballon te verkleinen, waarbij de lucht uit de pipet wordt geblazen. Nadat de pipet in een vloeistof wordt gestoken, wordt het interne volume binnen de pipet langzaam weer vergroot tot aan de oorspronkelijke waarde. Door deze vergroting van het volume ontstaat een zuigmechanisme. Aangezien er geen lucht meer beschikbaar is, wordt nu een hoeveelheid vloeistof naar binnen gezogen die ongeveer gelijk staat aan de verloren hoeveelheid lucht. Door het volume vervolgens weer te verkleinen wordt de vloeistof uit de pipet gedrukt
noeky1980 photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door noeky1980 photography

Fotografie is mijn passie! Een foto zegt meer dan duizend woorden...

Alle werken van noeky1980 photography


Waarom je kiest voor De kleur van precisie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De kleur van precisie van noeky1980 photography

Koop de foto De kleur van precisie van noeky1980 photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 101170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.