De lange zee pier van het zuiderhoofd bij Westkapelle in Zeeland. van Fotografiecor .nl

Werkcode: 530 845 Kopieer de werkcode

Fotografiecor .nl profielfoto Uitzicht over de Schelde bij het vallen van de avond, net na de zonsondergang en de overgang naar de nacht. Ten zuiden van Westkapelle ligt een duingebied en daar waar de zeedijk en de duinen (met het strand) op elkaar aansluiten, ligt het Zuiderhoofd. Ter bescherming van deze aansluiting stonden er al eeuwen extra lange paalhoofden in zee, later ook een paalhoofd met een plankier erop. De plaats en richting van de paalhoofden, die in eerste instantie (Oud-)Cassiershoofd heetten, werd in de loop van de tijd meermalen gewijzigd.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Meer weten over Fotografiecor .nl?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.162 klanten geven ons een 4,8 / 5

    gerry letteboer
    Nederland
    5 / 5

    Heel goed
    Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    H. Zeilstra-Quak
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Maria
    Nederland
    5 / 5

    Supermooi
    Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto De lange zee pier van het zuiderhoofd bij Westkapelle in Zeeland. van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden