De lijnzaad velden van MengYuen

De lijnzaad velden van MengYuen van Merijn Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44692

De lijnzaad velden van MengYuen van Merijn Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
142 gratis verzending!
De lijnzaad velden van MengYuen van Merijn Mulder

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vlak ten noorden van het Tibetaans Plateau, ligt een islamitisch gebied in de provincie Qinghai van China. Hier worden grote velden lijnzaad bloemen geteeld voor hun olie. Vanwege de hoge ligging is de lucht heel puur en helder

Over Merijn Mulder

Merijn Mulder profielfotoFotografie betekent voor mij niets anders dan 'tekenen met licht'. De foto bestaat al, ik hoef hem alleen maar te nemen. Met die gedachte loop ik met mijn camera rond. Zowel het pure natuurkundige aspect als de esthetische en creatieve kant van dit medium zorgt er daarom voor dat ik mijn camera niet thuis kan laten liggen als ik de deur uit ga.

Sinds drie jaar woon ik in Kanton (tegenwoordig Guangzhou, in China). Vanuit hier plan ik al mijn reizen rond Azie. Van de Zijde route en het Tibetaans plateau, tot aan de witte stranden van de Filipijnen, de rijst velden in Vietnam of de diep blauwe oceanen van Maleisie of Thailand kun je me vinden.

Daarnaast ben ik ook bezig met straat-fotografie en studio fotografie voor de abstracte projecten.

Mocht U op mijn persoonlijke website een foto hebben gezien en bestellen die niet op 'werkaandemuur' te vinden is, dan kun U me altijd raadplegen op:

http://http://yonaphoto.com/contact/

Alle werken