De maankrater van Myvatn, IJsland

De maankrater van Myvatn, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De maankrater van Myvatn, IJsland

van Frans Blok

De maankrater van Myvatn, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 111002
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154 gratis verzending!

Omschrijving

Hverfjall, of Hverfell, is een vulkaankrater in het gebied van Myvatn in het noorden van IJsland. De krater werd in de jaren zestig gebruikt door de NASA gebruikt als trainingslocatie voor de Apollo-astronauten voor ze naar de Maan gingen. Dat was een begrijpelijke keuze: er zijn weinig plekken op Aarde die zo'n Maangevoel oproepen. Behalve natuurlijk dat het op de Maan nooit regent.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken