De melkweg boven een radiotelescoop

van Jim De Sitter

- Werkcode: 751 359

Jim De Sitter over De melkweg boven een radiotelescoop

Een nachtfoto van de melkweg boven een oude radiotelescoop in het Waalse plaatsje Humain in België. De telescoop bestaat uit 48 schotelantennes en is eigendom van de Koninklijke Sterrenwacht van België
De melkweg boven een radiotelescoop vind je in de categorieën Antenne-array, Astronomie, sterren en de ruimte, België, Fotografie, Humain, Landschappen, Milkyway, Nachtfotografie, Nightscape en Radiotelescoop.
Jim De Sitter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim De Sitter

Wat ooit begon als een hobby, is intussen uitgegroeid tot een heuse passie. Het fotovirus heeft me besmet en laat me niet meer los. Ik hou van zowat alle aspecten van fotografie. Van mensen tot landschappen, van macro tot astrofotografie. Ik ben geen traditionele fotograaf. Noem me eerder een tikkeltje eigenwijs.

Alle werken van Jim De Sitter


Waarom je kiest voor De melkweg boven een radiotelescoop als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De melkweg boven een radiotelescoop van Jim De Sitter

Koop de foto De melkweg boven een radiotelescoop van Jim De Sitter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 751 359
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.