De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland

van Rene van der Meer

- Werkcode: 334 555

Rene van der Meer over De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland

IMG7D_079825_panorama.jpg,De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland,molen, weiland, water, winter, sneeuw, ijs, spiegeling, Windmills at the banks of the river Zaan, Zaandam, Noord-Holland, Netherlands,windmill, field, meadow,water,winter,snow,ice, reflection, mirror image, ,René van der Meer
De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland vind je in de categorieën De molens van de Kalverpolder, Fotografie, IMG7D 079825 panorama.jpg, Mirror Image, Molens, Noord-Holland, René van der Meer, Sneeuw, Windmills at the banks of the river Zaan, Winter, Zaandam en spiegeling.
Rene van der Meer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene van der Meer

Als professioneel landschapsfotograaf heb ik meer dan 34.000 beelden in archief van het Nederlandse landschap en Europa. Een steeds groter deel van mijn opnamen zijn leverbaar als een hoge-resolutie scan en digitale panoramas. Ik heb mij gespecialiseerd op zeer grote resolutie, de minimale groote is 50 cm bij 300 dpi. Aanvullende informatie over mijn fotografie is via e-mail op te vragen. info @ RvdM.com

Alle werken van Rene van der Meer


Waarom je kiest voor De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland van Rene van der Meer

Koop de foto De molens van de Kalverpolder, Zaandam, Noord-Holland van Rene van der Meer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 555
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden