De omgekeerde wereld - Europa en Afrika

De omgekeerde wereld - Europa en Afrika van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De omgekeerde wereld - Europa en Afrika

van Frans Blok

De omgekeerde wereld - Europa en Afrika van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 206500
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe zou de wereld er uit zien als het land water was en al het water land? Als de continenten oceanen waren en de oceanen continenten? Als alle eilanden meren waren en alle meren eilanden?

Deze wereldbol laat het zien: een planeet met ruim twee keer zoveel landoppervlakte als de onze, gegroepeerd rond een paar reusachtige waterbassins.

We zien hier de Afrikaanse Oceaan en de Europese Zee, met ertussen het schiereiland Mediterranië. Rechts is het continent Indië te zien met erboven de Aziatische Oceaan waarvan de Europese Zee eigenlijk een uitloper is. Links zien we het Atlantisch continent met zijn groene kusten en droge binnenlanden.

Van dit werk bestaan ook Amerikaanse en Aziatisch/Australische versies evenals een platte wereldkaart.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken