De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje.

van Koen Hoekemeijer

- Werkcode: 484967

Koen Hoekemeijer over De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje.

De midzomernachtzon zorgt in IJsland soms voor prachtige kleuren in de lucht maar ook laag op het water. Op deze avond hadden we het geluk dat deze bultrug walvis precies dook met de staart richting de zon. De witte delen van de staart kleurden diep oranje terwijl je boven de staart nog een deel van de oranje 'blow' ziet hangen.

Overigens is deze foto ook wel een mooie representatie van hoe de IJslandse zomer kan zijn.... In de achtergrond de koude kille bergen met sneeuw op de top contrasterend met de warme kleuren op de staart van de walvis... In IJsland weet je nooit wat je krijgt ;).
De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje. vind je in de categorieën , Digital Art, Fotografie, IJsland, Kleuren, Landschappen, Lichtval, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Oceanen en zeeën, Walvissen en Orka's, Wildlifefotografie en Zonsondergang.
Koen Hoekemeijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Woonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken van Koen Hoekemeijer


Waarom je kiest voor De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje. van Koen Hoekemeijer

Koop dit digital art werk De ondergaande zon kleurt de staart van deze walvis prachtig oranje. van Koen Hoekemeijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484967
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.