De perfect ochtend

De perfect ochtend van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De perfect ochtend

van Peter Nolten

De perfect ochtend van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559409

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 88 gratis verzending!

Omschrijving

Nog nooit heb ik zo’n kleurrijke ochtend gezien als deze ochtend. Toen ik aankwam bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen was de lucht al verkleurd in elke tint die je niet kunt verzinnen. Na heel snel opzetten kon ik nog net deze prachtige foto maken voordat het beste van de ochtend al was verdwenen. En ja, echt waar, dit is hoe het er die ochtend uit zag. Helaas waren de kleuren, zoals het vaak gaat om deze ochtenden, binnen enkele minuten weer verdwenen en werden ze vervangen door andere zachte blauwe kleuren. Maar deze geweldige ochtend is voor altijd vastgelegd in deze foto.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken