De pier van Scheveningen

De pier van Scheveningen van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De pier van Scheveningen

van Birgitte Bergman

De pier van Scheveningen van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 408153
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Het blijft toch een mooi plekje om te fotograferen. De pier van Scheveningen met zijn karakteristieke reuzenrad. Of het nu overdag is of bij zonsondergang. Op deze herfstavond was de zon bijna onder. Er was nog een klein beetje rood in de lucht. En door het water op het zand, kon ik ook nog een stukje spiegeling meenemen.

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken