De prachtige uitgestrektheid van het Inlemeer in Myanmar met het silhouet van  visser en traditione

De prachtige uitgestrektheid van het Inlemeer in Myanmar met het silhouet van visser en traditione van Francisca Snel (Cissees)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • De prachtige uitgestrektheid van het Inlemeer in Myanmar met het silhouet van  visser en traditione van Francisca Snel (Cissees) thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 260884

De prachtige uitgestrektheid van het Inlemeer in Myanmar met het silhouet van visser en traditione van Francisca Snel (Cissees)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
De prachtige uitgestrektheid van het Inlemeer in Myanmar met het silhouet van  visser en traditione van Francisca Snel (Cissees)

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vissers op het Indiemeer in Myanmar peddelen met benen over het uitgestrekte meer met grote visnetten op hun smalle houten boten.

Over Francisca Snel (Cissees)

Francisca Snel (Cissees) profielfotoWat leuk dat je mijn foto's bekijkt!Ik ben Cis, of te wel Francisca. Ik reis graag en verdwaal in de straten van de stad of verlies me zelf in de bijzondere culturen wereldwijd. Je kan me ook volgen op mijn eigen website https://www.cissees.com

Alle werken