De pseudokraters van Myvatn, IJsland

De pseudokraters van Myvatn, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111015

De pseudokraters van Myvatn, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
133 gratis verzending!
De pseudokraters van Myvatn, IJsland van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het gebied rond het meer Myvatn in het noorden van IJsland is een soort catalogus van vulkanische verschijnselen. Het meer zelf is bezaaid met zogenaamde pseudokraters. Die ontstaan als lava over een waterhoudend oppervlak stroomt en het water met explosieve een uitweg zoekt. Dit beeld toont Myvatn gezien vanaf de "maankrater" Hverfjall; de weersomstandigheden zorgen voor een extra dramatisch effect.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken