De reis

van Nanda Bussers

- Werkcode: 649 656

Nanda Bussers over De reis

Een vrouw die onderweg is naar de nieuwe wereld? Deze foto is onderdeel van een serie 'de reis'. Een serie waarin ik op symbolische wijze het stervensproces heb vastgelegd. Er volgen meer van deze abstracte foto's.
De reis vind je in de categorieën Figuratieve kunst, Fotografie, Heelal, Hiernamaals, Onderwaterwereld, Sterven, abstractekunst, fotoproject het onbekende van onderwereld naar universum, loslaten en naar het universum/oneindigheid..
Nanda Bussers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom in mijn shop! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige fotografe met een artistieke flair. Kleur, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige, surrealistische en organische (macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

website: nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Alle werken van Nanda Bussers


Waarom je kiest voor De reis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De reis van Nanda Bussers

Koop de foto De reis van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 649 656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.