De rotsen die worden uitgesleten door de rivier van Leontine van der Stouw

Werkcode: 513 056 Kopieer de werkcode

Leontine van der Stouw profielfoto De Sočarivier loopt door het Westen van Slovenië. Deze rivier is bekend door zijn blauwgroene kleur. Dit is niet overal even goed te zien. Op sommige plaatsen perst de rivier zich tussen de rotsen door en ontstaan er diepe kloven.

Dit werk wordt aangeboden door Leontine van der Stouw

Geboren en getogen ben ik in de Hoeksche Waard, een eiland onder Rotterdam. Al vele jaren fotografeer ik de natuur in Nederland en tijdens mijn reizen. Ik ben gefascineerd door alle pracht van de landschappen maar vooral ook van de kleine wonderen van de natuur. Graag deel ik dit met andere mensen om te laten zien hoe mooi onze aarde is en dat we hier zuinig op moeten zijn.

23 Jaar was ik diëtist bij een Thuiszorgorganisatie, maar sinds 2019 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen als Freelance fotograaf. Eind 2023 heb ik er voor gekozen mijn bedrijf te beëindigen. Ik ben momenteel werkzaam in het Sociaal Domein en fotografeer nu vooral weer als hobby.

Meer weten over Leontine van der Stouw?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Sef van Gurp
    Nederland
    5 / 5

    Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
    M.Veen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken van hoge kwaliteit
    11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Marja Wouters
    Nederland
    5 / 5

    Heeeeel mooi
    Heeeeel mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Bertina
    Nederland
    5 / 5

    heel blij
    grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Jenny Van Den Brink
    Nederland
    5 / 5

    Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    wim Wijburg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
    goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Richard van Belzen
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Diana van Helden
    Nederland
    5 / 5

    Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto De rotsen die worden uitgesleten door de rivier van Leontine van der Stouw op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
61,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden