De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië

van Bart van Eijden

- Werkcode: 242 766

Bart van Eijden over De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië

De ruïnes van Petra in Jordanië, de 2.000 jaar oude handelsstad van de Nabateeërs waar ook koningen zetelden, is een schitterend, maar ook mysterieus architectonisch wereldwonder. De stad is gelegen in een kloof in de heuvels en is gedeeltelijk uit de rotsen uitgehakt. De historische stad is in 1985 door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard.

Afgebeeld is de Khazneh (schatkamer). Dit gebouw is een graftempel gebouwd in 85 v.Chr. en 84 v.Chr., waarschijnlijk in opdracht van koning Aretas III van de Nabateeërs. De voorgevel, uitgevoerd in een dubbele Korinthische orde, is 40 meter hoog en 25 meter breed.
De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië vind je in de categorieën Fotografie, Jordanië, Nabateeërs, Tempel, Toerisme, UNESCO Werelderfgoed locaties, Woonstijl oosters en Zandsteen.
Bart van Eijden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Eijden

Bart is een onafhankelijke reiziger die graag het avontuur opzoekt, veelal in 'moeilijke' landen. Met meer dan 90 reeds bezochte landen is hij gefascineerd door verschillende culturen, plekken en mensen.

Alle werken van Bart van Eijden


Waarom je kiest voor De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië van Bart van Eijden

Koop de foto De ruïnes van Petra, een historische stad in Jordanië van Bart van Eijden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 242 766
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden