De schoonheid van het Brabantse land

van Christa Thieme-Krus

- Werkcode: 189 336

Christa Thieme-Krus over De schoonheid van het Brabantse land

Omgeving Kasteren, Noord Brabant, Nederland. Het Brabants landschap in al zijn eenvoud, prachtig gevangen in het frisse ochtendlicht aan het begin van de winter.
De schoonheid van het Brabantse land vind je in de categorieën Berm (strook), Blauw, Blauwe lucht, Bomen, Bossen, Brabant, Christa, Christa Thieme, Christa Thieme-Krüs, CreAssist, De schoonheid van het Brabantse land, Die Schönheit von Brabant, Fotografie, Geel, Grasland, Groen, High dynamic range, Kasteren, Kleuren, Krus, Landschappen, Landschapsfotografie, Lichtbreking, Meeuwen, Mist, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Nederland, Nikon Corporation, November, Ochtend, Panoramafotografie, Sfeer (gevoel), Stilleven, The beauty of Brabant, Thicor, Thicor-CreAssist, Thicor Cre-Assist, Thicor CreAssist, Thieme, Thieme-Krus, Vogels, Wandelen, Weiland, Winter, Wolken, Zon en Zonsopkomst.
Christa Thieme-Krus profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Fotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken van Christa Thieme-Krus


Waarom je kiest voor De schoonheid van het Brabantse land op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De schoonheid van het Brabantse land van Christa Thieme-Krus

Koop de foto De schoonheid van het Brabantse land van Christa Thieme-Krus op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189 336
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.