De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 362 922

Sjoerd van der Wal over De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018

Uitzicht op de historische schepen aan de kade van de rivier de IJssel tijdens het 2018 Sail Kampen evenement in de stad van Kampen, Overijssel, Nederland. Een reuzenrad draait op de kade en de lichten van de schepen worden weerspiegeld op het water.
De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018 vind je in de categorieën Avond, Boten & Schepen, Fotografie, Hanze, IJssel, Kampen (stad), Kampen - Overijssel, Overijssel, Skyline, Steden, Zeilen, Zeilschip en 2018.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018 van Sjoerd van der Wal

Koop de foto De skyline van de Hanzestad Kampen tijdens Sail Kampen 2018 van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362 922
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
175,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden