De tijd verglijdt aan het Wad

De tijd verglijdt aan het Wad van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 134767

De tijd verglijdt aan het Wad van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!
De tijd verglijdt aan het Wad van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op een onrustige avond in juni sta ik aan de Noordzeekust. Het waait behoorlijk maar dat is precies wat ik wil. Ik hoop de bewegingen van de wolken vast te kunnen leggen met een lange sluitertijd. Het is afgaand water. Ik zoek een goede plek met weerspiegelingen vlak voor me. Heel af en toe komt de zon even tussen de wolken door. Het is moeilijk om het statief goed stabiel te krijgen met deze wind. Ik verzwaar hem met een pittenzak en ik hang mijn rugzak er ook nog aan. Dan de camera instellen en vervolgens het voorzetfilter in de filterhouder schuiven om een langere belichtingstijd te creëren. Het is een tien stops filter. Ik maak een foto met verglijdende wolken bij een belichtingstijd van dertig seconden ter hoogte van de Noordkaap, de meest noordelijke punt van het vasteland van Nederland. Zo wordt zichtbaar in de lucht hoe de tijd verglijdt.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoVanuit mijn woonplaats Assen houd ik mij vooral bezig met natuurfotografie. De gebieden van de Drentsche Aa zijn erg geliefd bij mij op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken