De trap in natuurgebied Kwintelooyen tussen Rhenen en Veenendaal van Jacques Jullens

Werkcode: 860 219 Kopieer de werkcode

Jacques Jullens profielfoto Deze trap is in natuurgebied Kwintelooyen, lokaal ook bekend als het zandgat, een bekende plek. Velen hebben hier al aan hun conditie gewerkt. Deze panorama geeft een fraai uitzicht aan dit mooie natuurgebied tussen Rhenen en Veenendaal.

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Meer weten over Jacques Jullens?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
Nederland
5 / 5

perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Peet
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Frank
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Linda
Nederland
5 / 5

Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
hans hofmeijer
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk De trap in natuurgebied Kwintelooyen tussen Rhenen en Veenendaal van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden