De vele kleuren van de vallei Studlagil

van Gerry van Roosmalen

- Werkcode: 418402

Gerry van Roosmalen over De vele kleuren van de vallei Studlagil

Stuðlagil, de basalt kolommen canyon werd ontdekt na het in werking stellen van de Karahnjukur waterkrachtcentrale in Oost IJsland. Het waterniveau in rivier de Jökla daalde en gaf zo toegang tot deze bijzondere canyon. Bij laag water is het mogelijk de vallei te betreden waar een sprookjesachtig uitzicht op je wacht.
De vele kleuren van de vallei Studlagil vind je in de categorieën Basalt (gesteente), Bergen, Fotografie, Geologie, Gletsjerrivier, Hoogvlakte, IJsland, Landschappen, Sprookjes, Structuur, Studlagil, Surrealisme en The Lord of the Rings (films).
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor De vele kleuren van de vallei Studlagil op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De vele kleuren van de vallei Studlagil van Gerry van Roosmalen

Koop de foto De vele kleuren van de vallei Studlagil van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 418402
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.