De verlichte molens van Kinderdijk

van Raoul Baart

- Werkcode: 898 588

Raoul Baart over De verlichte molens van Kinderdijk

De molens van de UNESCO World Heritage site Kinderdijk tijdens de eerste week van september, de enige week in het jaar dat de molens tijdens de avonduren verlicht worden.
De verlichte molens van Kinderdijk vind je in de categorieën Avond, Erfgoed, Fotografie, Kinderdijk, Lichtbron, Nachtfotografie, Spiegelbeeld (reflectie), UNESCO Werelderfgoed locaties, Zomer en Zuid-Holland.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor De verlichte molens van Kinderdijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De verlichte molens van Kinderdijk van Raoul Baart

Koop de foto De verlichte molens van Kinderdijk van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 898 588
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden