De vuurduin

van robert wierenga

- Werkcode: 55 235

robert wierenga over De vuurduin

De vuurtoren van Vlieland heet officieel De Vuurduin staat op het hoogste duin van het eiland, het vuurboetsduin. In de volksmond wordt het baken ook wel "De Rode Kabouter" genoemd. Die rode kleur zie je op deze opname echter niet terug. Deze foto is genomen op een hele zonnige dag. Ik heb daarna het beeld omgezet naar zwart-wit met een hoog contrast.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De vuurduin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De vuurduin van robert wierenga

Koop de foto De vuurduin van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 235
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.