De vuurtoren van Hellevoetsluis.

De vuurtoren van Hellevoetsluis. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De vuurtoren van Hellevoetsluis. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254187
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
113 gratis verzending!

Omschrijving

Deze vuurtoren is te vinden in de Nederlandse stad Hellevoetsluis. Het is een ronde, witte, baksteen vuurtoren met twee verdiepingen en een totale hoogte van 18,1 meter.

Het werd ontworpen door J. Valk en gebouwd in 1822. De toren werd herbouwd in 1901, gemoderniseerd in 1933 en gerestaureerd in 1965 en 2005.

De foto werd gemaakt met een 60 seconden belichting op een heldere en zonnige dag.

Over Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken