De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan)

van Remco Bosshard

- Werkcode: 398 603

Remco Bosshard over De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan)

Pigeon Point Light Station of Pigeon Point Lighthouse is een vuurtoren gebouwd in 1871 om schepen te begeleiden voor de kust van de Grote Oceaan in Californië. Het is samen met Point Arena Light de hoogste vuurtoren (35m) aan de westkust van de Verenigde Staten. Pigeon Point Light Station bevindt zich aan de kustweg (State Route 1), 5 mijl ten zuiden van Pescadero, tussen Santa Cruz en San Francisco.
De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) vind je in de categorieën California State Route 1, Californië, Fotografie, Grote Oceaan, Hekje, Kust, Santa Cruz (Californië), Vuurtorens en Zwart-wit.
Remco Bosshard profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Als reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken van Remco Bosshard


Waarom je kiest voor De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) van Remco Bosshard

Koop de foto De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) van Remco Bosshard op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398 603
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden