De witte vuurtoren van Jersey

van Ron ter Burg

- Werkcode: 33896

Ron ter Burg over De witte vuurtoren van Jersey

Tijdens mijn bezoek aan de Kanaaleilanden was deze witte vuurtoren van Jersey één van de te fotograferen objecten. Deze foto is gemaakt op een bewolkte en zeer winderige dag rond 04.30 uur 's morgens. Dit was ongeveer een half uur voor de zonsopkomst en dan heeft het licht een prachtige blauwe kleur. Ook het licht van de vuurtoren komt mooi uit als het nog relatief donker is. Het licht weerspiegelt mooi in het pad naar de vuurtoren toe. In het Engels heet deze vuurtoren "Corbière Lighthouse"
De witte vuurtoren van Jersey vind je in de categorieën Blauw, Channel Islands (UK), Corbière Lighthouse, Engeland, Fotografie, Gesteente, Guernsey, Jersey (eiland), Kanaaleilanden, Lamp, Oceanen en zeeën, Ochtend, Pad (weg), Papier, Reflectie (straling), Stranden, Vloed, Vuurtoreneiland, Vuurtorens, Zonsopkomst, vuurtoren van Corbière en weerspiegeling.
Ron ter Burg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron ter Burg

Ron ter Burg (Groningen, 1969) is free-lance fotograaf, geboren in 1969, en woonachtig in Roden, in de kop van Drenthe.
Ten noorden van Roden ligt het Lauwersmeergebied en de Waddenzee; ten zuiden van Roden ligt de prachtige bosrijke natuur van Drenthe.
Voor Ron dus de ideale omgeving om mijn passie, de natuur- en landschapsfotografie, uit te oefenen.

Ron brengt veel tijd door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.
Deze gebieden voelen dan ook als “zijn achtertuin”.

Ron is in 1991 begonnen met fotograferen en heeft zijn fotografie-techniek meester gemaakt in het analoge tijdperk. Al snel heeft hij de keuze gemaakt voor de natuur- en landschapsfotografie en inmiddels staat hij bekend als een ervaren en toegewijde landschapsfotograaf. Hiermee heeft hij verschillende prijzen gewonnen in nationale en internationale fotowedstrijden.

Tijdens de workshops deelt Ron zijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u. In deze workshops leert hij u anders naar het landschap en de natuur kijken en wil Ron u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

Ron's specialisatie is dus de landschapsfotografie; harmonie en rust zijn belangrijke kenmerken in mijn foto’s, oftewel Healing Art.

Alle werken van Ron ter Burg


Waarom je kiest voor De witte vuurtoren van Jersey op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg

Koop de foto De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33896
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.