De wonderlijke pracht van de Weerribben

van FotoGraaG Hanneke

- Werkcode: 1 005 500

FotoGraaG Hanneke over De wonderlijke pracht van de Weerribben

In de kop van het mooie Overijssel vindt je het grootste zoetwater moerasgebied van Europa. Hier is een uitstekende voedingsbodem als basis voor de groei van dakriet.
Tijdens een heerlijke vaartocht met een elektrische sloep door de Weerribben kan je echt genieten van de wonderlijke, prachtige natuur en de intense rust. Overal om je heen is er groen van de bomen en het riet aan de oevers met daartussen varens en bloemen. Het riet zie je, wanneer je gaat staan op de boot, regelmatig in grote "velden". Het behoort tot het beste riet van de wereld!
Je vaart met de sloep tussen de Waterlelies op het donkere, heldere water. In het water is de spiegel van alles er omheen. Waardoor het groen nog indrukwekkender is. De bladeren van de Waterlelies weerkaatsen het zonlicht. Langs en over de boot vliegen en lopen heel veel libellen, juffers, vlinders en andere soorten insecten. Je hoort de vogels die hun lied zingen en voelt de wind die door je haren waait op de stukken die wat breder zijn. De smallere stukken zijn meer beschut.
Op deze foto heb ik een stukje van de wonderlijke pracht van de Weerribben vastgelegd. De wolken met een heel klein beetje blauwe lucht geven de foto een mooie aanvulling. Gelukkig kwam er geen spatje regen uit.
De wonderlijke pracht van de Weerribben vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bossen, De Weerribben, Fotografie, Landschappen, Moeras, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Nederland, Riet, Spiegel (optica), Wolken en Zoet water.
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor De wonderlijke pracht van de Weerribben op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De wonderlijke pracht van de Weerribben van FotoGraaG Hanneke

Koop de foto De wonderlijke pracht van de Weerribben van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 005 500
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.