De zoektocht naar de Draak

De zoektocht naar de Draak van Vincent Schepers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De zoektocht naar de Draak van Vincent Schepers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 351373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

De eerste keer dat ik bij een tempel naar binnen liep in China, viel mij gelijk een houten draak op. De felle kleuren en de details waren uniek en typerend voor de Chinese cultuur in mijn ogen. Ik wilde er een foto van maken maar er zaten veel beschadigingen op en de foto zou niet worden zoals de ervaring in het echt. Het blijkt dat deze draak in vele tempels in China hangt. Maar elke keer als ik er weer één tegen kwam, was die erg gehavend, wat gezien de geschiedenis van deze kunstwerken niet erg gek is. Nadat ik door tientallen tempels in China heen was gelopen, stond ik op het punt om de moed op te geven.

Na een treinreis van 15 uur kwam ik aan in Chengdu. Op de tweede dag kwamen we bij een tempel in het centrum van Chengdu. Na even rondgekeken te hebben, hing daar dezelfde draak als de vele keren daarvoor. Ik ging er haast van uit dat deze ook weer zwaar beschadigd was, maar niks was minder waar. De kleuren en details waren prachtig en dit is ook terug te zien op de foto. Deze foto gaat niet alleen over de kleuren, de draak of de Chinese cultuur. Het gaat over nooit op te geven en altijd verder te zoeken ook al ligt het antwoord niet gelijk klaar.

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Schepers

Vincent Schepers profielfotoWaarom zou je iets aan je muur hangen zonder een verhaal? Mijn werken vertellen een ervaring, moment of gevoel. Je haalt meer in huis dan alleen een object, maar genoeg over wat ik wil bieden, laat ik mezelf voorstellen.

Hallo, ik ben Vincent Schepers. Fotografie, reizen en concept ontwikkeling zijn belangrijke passies van mij. Ik hou ervan om de natuur in te trekken en unieke plaatsen en momenten te fotograferen. Ik heb vijf maanden in China gewoond en hier ook veel speciale plaatsen, mensen en momenten kunnen fotograferen. Neem een kijkje op mijn website als je meer over mij wilt weten!

Alle werken