De zon schijnt in Skaftafell nationaal park

De zon schijnt in Skaftafell nationaal park van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De zon schijnt in Skaftafell nationaal park

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

De zon schijnt in Skaftafell nationaal park van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347356

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

November 2017, ik ben op fotoreis op IJsland. Prachtig land, waar we de meest bijzondere plekken bezoeken. We gaan ook naar Skaftafell nationaal park, waar we de Svartifoss waterval gaan fotograferen. Maar onderweg stoppen we ook af en toe om foto's te maken. Deze foto is ergens onderweg gemaakt.

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken