De zon schijnt in Skaftafell nationaal park

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 347 356

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over De zon schijnt in Skaftafell nationaal park

November 2017, ik ben op fotoreis op IJsland. Prachtig land, waar we de meest bijzondere plekken bezoeken. We gaan ook naar Skaftafell nationaal park, waar we de Svartifoss waterval gaan fotograferen. Maar onderweg stoppen we ook af en toe om foto's te maken. Deze foto is ergens onderweg gemaakt.
De zon schijnt in Skaftafell nationaal park vind je in de categorieën Gesteente, IJsland, Lichtval, Lucht, Nationale Parken, Skaftafell, Sneeuw, Vatnajökull, Water en Zon.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor De zon schijnt in Skaftafell nationaal park als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De zon schijnt in Skaftafell nationaal park van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop De zon schijnt in Skaftafell nationaal park van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 356
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden