De zool

De zool van Heiko Westphalen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De zool

van Heiko Westphalen

De zool van Heiko Westphalen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 494962
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
192 gratis verzending!

Omschrijving

Op uitgebreide expedities buiten de gebaande paden in de late namiddag, vond ik dit, naar mijn mening, een spectaculair plaatje op Corsica. Meer foto's op aanvraag.

Dit werk wordt aangeboden door Heiko Westphalen

Heiko Westphalen profielfotoFotografie & Fotokunst

Heiko Westphalen's enthousiasme voor fotografie en zijn betrokkenheid bij het medium fotografie begon 45 jaar geleden. De gefotografeerde motieven werden destijds nog in de eigen donkere kamer ontwikkeld en op fotopapier belicht, om ze later in de ene of andere tentoonstelling te presenteren.

Heiko Westphalen, geboren en getogen in Sleeswijk-Holstein, werkte vele jaren van zijn professionele leven in de grafische industrie, waar het omgaan met fotomateriaal deel uitmaakte van zijn dagelijkse werk.

Voor de val van de Berlijnse Muur in 1989 woonde Heiko Westphalen 10 jaar lang in Berlijn/West. In deze politiek zeer turbulente tijd bracht zijn reizen hem onder meer naar India en Zuid-Amerika, waar zijn fotografische focus lag op mensen en landschappen buiten de gebaande paden van het toerisme.

De laatste 9 jaar werkt Heiko Westphalen intensief met digitale fotografie, soms lijken zijn foto's op schilderijen. Dit bereikt hij door texturen toe te voegen aan de foto's in een complex proces, waarvan hij de meeste zelf creëert.
Diverse tentoonstellingen, onder andere in Hamburg, Berlijn en in Noord-Duitsland (zie homepage).


Als u geïnteresseerd bent in meer informatie, bezoek dan mijn website:
https://www.fotografik-heiko-westphalen.de
of ze zoeken graag ook het persoonlijke gesprek.

Inspiratie
https://www.instagram.com/fotografik_westphalen/

Meer foto's op aanvraag!

Alle werken