Dead end

van Ans de Bie

- Werkcode: 56 324

Ans de Bie over Dead end

Een van de twee schapen werken die horen bij een serie dieren die gemaakt zijn in opdracht voor een uitgeverij.
De hele serie bestaat uit 10 afbeeldingen. Geschilderd met acryl in lagen. Daarna bewerkt met stempeldruk en zwarte acrylverf.
Dead end vind je in de categorieën , Boer, Boerderij, Canvas (materiaal), Collage, Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Delicatesse, Dieren, Dierenras, Geel, Grap, Graphics, Grasland, Groep (sociologie), Haar (zoogdier), Humor, Illustraties, Inkt, Kinderkamer, Kleuren, Kunst, Landschappen, Modern, Oranje, Papier, Pen, Pentekeningen, Plaatje, Poster (kunst), Poten, Rood, Samen (volk), Schapen, Schilderijen, Tekeningen, Transparantie (optiek), Verhaal, Weiland, Wol, Wolken, Woonstijl Romantisch en Veld (Be).
Ans de Bie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ans de Bie

Mijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Alle werken van Ans de Bie


Waarom je kiest voor Dead end op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dead end van Ans de Bie

Koop de illustratie Dead end van Ans de Bie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56 324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
401,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden