Dead end

Dead end van Ans de Bie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dead end van Ans de Bie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
331 gratis verzending!

Omschrijving

Een van de twee schapen werken die horen bij een serie dieren die gemaakt zijn in opdracht voor een uitgeverij.
De hele serie bestaat uit 10 afbeeldingen. Geschilderd met acryl in lagen. Daarna bewerkt met stempeldruk en zwarte acrylverf.

Dit werk wordt aangeboden door Ans de Bie

Ans de Bie profielfotoMijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Alle werken